top of page
Zoeken

Hoveniersbedrijf in coronatijd
Het coronavirus houdt ons allemaal in meer of mindere mate in de greep.

Op 23 maart is de intelligente lockdown van start gegaan. Hoveniersbedrijven vallen hier niet onder. Dus we blijven volledig operatief, uiteraard met het toepassen van zoveel mogelijk maatregelen en extra instructies om onze medewerkers en klanten veilig te houden.


In de kantine op afstand van elkaar de werkdag starten. Handgel op tafel. Niet meer dan drie hoveniers in één werkbus. Geen fysiek klantcontact, dus geen handen schudden met de klant of koffie drinken in huis. Pauzes vinden bij voorkeur buiten plaats met 1,5 meter tussenruimte. Tijdens het werk zoveel mogelijk afstand houden. Regelmatig handen wassen. En soms kan een hovenier zelfstandig naar een opdrachtgever.

Het valt af en toe niet mee, maar veiligheid staat altijd voorop dus iedereen houdt zich netjes aan de voorschriften.


Aan de ene kant zijn klanten voorzichtig met het geven van opdrachten, aan de andere kant merken we dat veel mensen nu al hebben besloten om niet op vakantie te gaan en juist hun tuin een mooie make-over te willen geven zodat ze optimaal van de zomer kunnen genieten in een veilige omgeving.


Het is een bijzonder vreemde tijd maar we zijn blij dat wij kunnen werken. Daar zijn we ons erg bewust van. Wij blijven iedereen dan ook graag van dienst!


Blijf gezond en let goed op elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle.


282 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page